Dział GRZYBY
- • Borowik świeży (Boletus edulis)
- • Borowik mrożony, cały: kl. I, kl II, picolo, średni, duży
- • Borowik mrożony, kostka: kl. I, kl II
- • Borowik mrożony, plastry: kl I
- • Borowik suszony
- • Podgrzybek mrożony cały, kapelusze (Xerocomus badius)
- • Podgrzybek mrożony, kostka
- • Podgrzybek w solance
- • Podgrzybek suszony
- • Maślak w solance, kl I, kl II (Suillus luteus)
- • Mleczaj rydz mrożony, cały, kapelusze (Lactarius delicious)
- • Kurka świeża (Cantharellus cibarius)
- • Kurka mrożona, cała: kl. I, kl II, kl III
- • Kurka mrożona, krojona, kawałki
- • Kurka w solance, kl I, kl II, kl III, krojona
Uprawne:
- • Pieczarki świeże we wszystkich rozmiarach
- • Boczniak świeży