PL GB

Dział MROŻONE

Owoce mrożone możemy zaoferować jako konwencjonalne lub ekologiczne w jakości: klasa I, klasa II, jakość puree, jakość na sok.
• Jagoda mrożona (Vaccinium myrtillus)
• Jeżyna dzika mrożona (Rubus ceasius)
• Aronia mrożona/suszona (Aronia melanocarpa)
• Czarna porzeczka mrożona (Ribes nigrum L.)
• Żurawina mrożona (Vaccinium oxycocus)
• Czarny bez mrożony (Sambucus nigra)
• Borówka mrożona (Vaccinium vitis-idaea)
• Papryka mrożona (Capsicum L.)
• Śliwka mrożona (Prunus domestica)
• Dynia mrożona (Cocurbita L.)
• Malina mrożona (Rubus idaeus L.)
• Rabarbar mrożony (Rheum rhaponticum L.)
• Jarzębina mrożona (Sorbus aucuparia)
• Rokitnik mrożony (Hippophae rhamnoides L.)
• Tarnina mrożona (Prunus spinosa)
• Wiśnia mrożona (Prunus cerasus L.)
• Truskawka mrożona (Senga sengana)